Espaguetis con tomate, albahaca y ajo

Espaguetis con tomate, albahaca y ajo

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Espaguetis con tomate, albahaca y ajo. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Espaguetis con tomate, albahaca y ajo is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Espaguetis con tomate, albahaca y ajo is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Espaguetis con tomate, albahaca y ajo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espaguetis con tomate, albahaca y ajo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Espaguetis con tomate, albahaca y ajo is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Espaguetis con tomate, albahaca y ajo estimated approx 30 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Espaguetis con tomate, albahaca y ajo using 8 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Hace años me apunté esta receta de un programa de cocina italiana. El resultado fue espectacular. Me encantó por su sencillez y cómo con muy poquitos ingredientes puede salir algo tan rico y sabroso. Ya lo dicen que a veces menos es más y en este caso es tal cual 😋 ¡De mis platos favoritos!

La receta original es con tomates cherry, pero casi siempre la he ido haciendo con tomates pera o lo que tenía por casa.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Espaguetis con tomate, albahaca y ajo:

  1. 230 g espaguetis
  2. Tomates a vuestro gusto (cherry, pera...) o frito/triturado
  3. 1 puñado albahaca fresca
  4. 3 dientes ajo
  5. 3 granos cayena
  6. Cayena en polvo (opcional)
  7. Aceite de oliva virgen extra
  8. Sal

Instructions to make to make Espaguetis con tomate, albahaca y ajo

  1. Hervimos abundante agua en una olla.
  2. Mientras, calentamos en una sartén, dos cucharadas de aceite de oliva.
  3. Una vez que esté caliente, echamos los dientes de ajo sin pelar. Yo suelo hacerles un pequeño corte antes para que saque más su aroma.
  4. Añadimos los tres granos de cayena y removemos.
    Suelo inclinar la sartén de modo que el aceite los impregne bien pero vigilando de que no se queme.
  5. Añadimos los tomates a nuestro gusto (cortados a trocitos muy pequeños, rallados o tomate frito) Añadimos un poco de sal y una pizquita de azúcar en caso de que sea natural. Retiramos los ajos y la cayena para evitar que se quemen.
    A veces añado un pelín de cayena en polvo (sin pasarme porque puede picar mucho). Removemos bien y lo dejamos a fuego medio un par de minutos. Apagamos y reservamos.
  6. Cuando empiece a hervir el agua, añadimos la sal a nuestro gusto (yo suelo echar una cucharadita y media) y echamos los espaguetis (en mi caso he utilizado integrales)
    Dejamos que se cuezan hasta que veamos que están al dente. Apagamos y escurrimos los espaguetis.
  7. Una vez escurridos, añadimos los espaguetis al sofrito y añadimos el puñado de albahaca fresca. Removemos bien para que se empapen bien todos los sabores y emplatamos.
  8. ¡Y listo!

As your experience and also self-confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more components or is a little more or less zesty, you can make straightforward changes to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for newbies you do not need to learn them however just if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a full overview to fast and also simple lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Espaguetis con tomate, albahaca y ajo. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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