Bacalao a la vizcaína (con tomates secos)
Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Bacalao a la vizcaína (con tomates secos). One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Bacalao a la vizcaína (con tomates secos) is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Bacalao a la vizcaína (con tomates secos) is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Bacalao a la vizcaína (con tomates secos), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bacalao a la vizcaína (con tomates secos) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Bacalao a la vizcaína (con tomates secos) is 5-6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Bacalao a la vizcaína (con tomates secos) estimated approx 35’.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Bacalao a la vizcaína (con tomates secos) using 10 ingredients and 16 steps. Here is how you cook it.
Hoy vamos a hacer un bacalao a la vizcaína muy delicioso! Vamos a usar pimientos choriceros y tomates secos! Muy sencillo de hacer y con un resultado maravilloso!
Ingredients and spices that need to be Take to make Bacalao a la vizcaína (con tomates secos):
- 740 gr. bacalao fresco
- 1/2 pimiento rojo
- 2 cebollas rojas
- 5 dientes ajo
- 3 pimientos choriceros
- 2 tomates secos
- 1 pastilla caldo de pescado concentrado
- 200 gr. tomate frito
- 100 ml. aceite de oliva
- Sal
Instructions to make to make Bacalao a la vizcaína (con tomates secos)
- Preparamos todos los ingredientes
- En un recipiente ponemos los pimientos choriceros y los tomates secos, cubrimos de agua y dejamos que se hidraten. Una vez hidratados, abrimos por el centro, quitamos las semillas y con ayuda de una cucharita retiramos la carne que está pegada a la piel, reservar.
- Lavar el pimiento rojo, secarlo. Partir las cebollas y el pimiento rojo en trozos pequeños. En una sartén ponemos el aceite, cuando esté caliente añadimos los ajos (pelados y cortados en láminas) dejar que se frían bien. Cuando estén bien fritos incorporamos las rodajas de bacalao que habremos salado previamente.
- Dejar que doren un par de minutos por un lado y otro par de minutos por otro. Sacar el bacalao de la sartén y reservar.
- En el aceite del bacalao ponemos la cebolla y el pimiento troceado, salar y dejar que poche lentamente (no pochen la cebolla roja con fuego alto porque se les quemará) tapar con tapadera y dejar que se haga lentito, ir removiendo de vez en cuando. Una vez esté la cebolla transparente añadimos la carne de pimiento choricero y tomate seco, mezclar muy bien
- Incorporar el tomate frito, mezclar y dejarlo que se rehogue todo junto para que se mezclen muy bien los sabores. Mientras tanto ponemos un cazo en el fuego con 200 ml de agua y la pastilla de caldo concentrado de pescado, dejar que se haga el fumet. Una vez hecho incorporar 2 cucharones al sofrito, mezclar muy bien, probar de sal y si necesita añadir. Vamos a poner el bacalao en la sartén (añadir también el jugo de bacalao que hay en el plato)
- Tapar con tapadera y dejarlo hacer 5’
- Pasado el tiempo este es su aspecto.
- Nuestro bacalao está terminado.
- Divino!
- Maravilloso!
- Un bacalao muy tierno!
- El sabor de la salsa y el bacalao es impresionante!
- Muy delicioso!
- Recién hecho está riquísimo ! De un día para otro……. tremendo!
- Listo para comer!
As your experience as well as self-confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little essentially zesty, you can make simple modifications to attain this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for novices you don't need to discover them yet just if you understand some straightforward cooking techniques.
This isn't a total overview to quick as well as easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Quick Bacalao a la vizcaína (con tomates secos). Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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