Brazo gitano con salmón ahumado

Brazo gitano con salmón ahumado

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Brazo gitano con salmón ahumado. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Brazo gitano con salmón ahumado is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Brazo gitano con salmón ahumado is something which I have loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Brazo gitano con salmón ahumado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Brazo gitano con salmón ahumado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Brazo gitano con salmón ahumado is 6 - 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Brazo gitano con salmón ahumado estimated approx 40’.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Brazo gitano con salmón ahumado using 11 ingredients and 21 steps. Here is how you cook that.

Hoy vamos a hacer un brazo gitano relleno de queso crema, rúcula y salmón ahumado. Vamos a utilizar una masa muy elástica y esponjosa! Rápido y sencillo de hacer, con un resultado realmente maravilloso!

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Brazo gitano con salmón ahumado:

  1. Para la masa necesitamos:
  2. 4 huevos (269 gr. con cáscara)
  3. 40 gr. azúcar
  4. 40 gr. harina de todo uso
  5. 24 gr. miel de flores
  6. 6 gr. sal
  7. Para el relleno necesitamos:
  8. Orégano
  9. 250 gr. salmón ahumado en lonchas
  10. 270 gr. queso de untar
  11. Rúcula

Steps to make to make Brazo gitano con salmón ahumado

  1. Preparamos todos los ingredientes
  2. Molde a usar: bandeja de hornear, con papel vegetal, pondremos un poco de margarina en la bandeja, encima el papel de hornear, y volveremos a untar de margarina.

    Precalentamos el horno a 200 gr. calor arriba y abajo. En un bol ponemos los huevos, el azúcar, la miel y la sal, batir muy bien hasta triplicar su volumen, añadir la harina y mezclar a velocidad baja
  3. Poner la masa en la bandeja, extender bien. Meter en el horno durante 10’ hasta que lo veamos dorado
  4. Pasado el tiempo este es su aspecto, sacar del horno y con ayuda del papel de hornear lo pondremos sobre la encimera, tapar con bandeja de horno hasta que pierda calor
  5. Quitar la bandeja, poner encima un pliego de papel de hornear, voltear, quitar el papel que estaba en la base
  6. Enrollar sobre el papel de hornear, envolver el rollo con film transparente, meter en el frigorífico un par de horas.
  7. Entender el rollo, cubrir toda la superficie con queso crema, extender bien, poner por encima orégano
  8. Cubrir toda la superficie con lonchas de salmón
  9. Vamos a poner rúcula encina de las lonchas de salmón
  10. Enrollar (es una masa muy manejable, se enrolla estupendamente y no se rompe) cubrir con film transparente y meter en el frigorífico un par de horas.
  11. En mi caso voy a hacer un poco de mayonesa casera, la voy a dejar un poco espesa para meter en manga pastelera (pueden sustituir la mayonesa por puré de patatas espeso)
  12. Sacar el pastel del frigorífico. Colocar sobre fuente de presentación. Poner mayonesa por la superficie, extende. Cortar un poco de cada extremo.
  13. Vamos a poner por encima yema de huevo duro rallada, unas aceitunas negras en rodajas, unas tiras de salmón atravesando el pastel y unos rosetones de mayonesa (qué pueden sustituir por puré de patatas espeso)
  14. El resultado es estupendo!
  15. Fantástico!
  16. Cortar una ración!
  17. Maravilloso!
  18. Muy delicioso!
  19. Una cobertura esponjosa y un relleno riquísimo, muy suave y sabroso!
  20. El sabor del queso crema, el salmón y la rúcula es una delicia para el paladar!
  21. Listo para comer!

As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or more components or is a little more or less spicy, you can make basic changes to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not need to learn them yet just if you master some simple food preparation techniques.

This isn't a total guide to quick and also simple lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Make Award-winning Brazo gitano con salmón ahumado. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Castañas en airfryer

Canelones de "carne" vegana

Gulas con alcachofas y letras de patatas