Alubias con chorizo

Alubias con chorizo

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Alubias con chorizo. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Alubias con chorizo is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Alubias con chorizo is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Alubias con chorizo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Alubias con chorizo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Alubias con chorizo using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Muy buenas discapas y discapos hoy os traigo un rico plato de alubias rojas con chorizo que está deliciosas.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Alubias con chorizo:

  1. 125 gr alubias rojas
  2. 1/2 pimiento rojo
  3. 1/2 pimiento verde
  4. 1 zanahoria
  5. 1 tomate
  6. 1 cebolleta
  7. 1 puerro
  8. Chorizo
  9. Agua
  10. Sal

Instructions to make to make Alubias con chorizo

  1. Lo primero que haremos será poner a remojo las alubias con agua fría la noche anterior.
  2. Cogemos una cebolleta, le quitamos los extremos y la primera capa.
    Cogemos un tomate, le quitamos el pedúnculo y en la base del tomate hacemos un corte en cruz.
    Cogemos una zanahoria, la pelamos y la cortamos por la mitad.
    Cogemos medio pimiento verde, lo partimos por la mitad y le quitamos la parte blanca y las semillas.
    Hacemos lo mismo con el pimiento rojo.
    Después cogemos un puerro, le quitamos los extremos y la primera capa, lo pasamos debajo del grifo para quitar la posible tierra que pudi
  3. Escurrimos las alubias y las añadimos a una cazuela con agua fría. Vamos incorporando las verduras que teníamos reservadas.
  4. Y dejamos que hierva a fuego fuerte durante unos minutos. Pasados unos minutos, es posible que el agua tenga espuma. Esa espuma no nos interesa para nada así que con la ayuda de una espumadera o cuchara la vamos quitando. Después bajamos el fuego a fuego bajo, y dejamos que se vayan cocinando. Las tendremos cocinando durante un par de horas a fuego lento.
  5. Ahora cortamos unos pedazos de chorizo. Cada uno que corte el chorizo a su gusto. Yo voy a cocer el chorizo aparte para que las alubias no sean demasiado grasientas. Así que pongo el chorizo en una cazuela aparte y dejamos que se vayan cociendo a fuego medio durante unos 15 o 20 minutos. Cuando ya estén cocidos, los reservamos.
  6. Cuando las alubias lleven aproximadamente una hora y media de cocción retiraremos las verduras y las pondremos en un vaso batidor para triturarlas junto con un poco del caldo de las alubias. Trituramos bien.
  7. Y ahora añadimos las verduras trituradas a la cazuela, añadimos también los chorizos y le damos unas vueltas a la cazuela para que se mezcle todo bien, ya sabéis que a poder ser hay que evitar meter la cuchara en la cazuela, así no se nos romperán las alubias a la hora de removerlas. Le ponemos la tapa a la cazuela y dejamos que se siga cocinando a fuego bajo durante media hora más.
  8. A falta de 5 minutos, le añadimos la sal al gusto. Movemos la cazuela un poco para que la sal se reparta bien. Le ponemos la tapa y esperamos los últimos 5 minutos.

As your experience and confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little essentially spicy, you can make basic changes to attain this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for beginners you do not need to learn them however just if you understand some simple food preparation techniques.

This isn't a total overview to quick and also simple lunch dishes but its great food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Make Speedy Alubias con chorizo. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Castañas en airfryer

Pimientos y berenjena asada en freidora de aire

Pimientos rojos rellenos de arroz