Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate

Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate is something that I have loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate is 1 unidad. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate using 16 ingredients and 19 steps. Here is how you cook that.

Pues me he puesto a hacer unas pruebas y ha salido esto 😜

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate:

  1. 150 gr harina
  2. 85 gr agua
  3. 1 pizca sal
  4. 110 gr mantequilla
  5. 1 yema de huevo
  6. Crema de melocotón
  7. 2 yemas de huevo
  8. 200 ml leche
  9. 15 gr maicena
  10. 40 gr azúcar
  11. 1 melocotón
  12. 1 nuez de mantequilla
  13. 1/2 c.c. canela en polvo
  14. Cobertura
  15. Chocolate negro
  16. Almendras picadas tostadas

Steps to make to make Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate

  1. Primero hacemos el hojaldre según la receta que os vinculo con las cantidades que os pongo aquí.
  2. Al final del proceso extendemos la lamina que hemos hecho muy fina y cortamos para que quede un rectángulo. Siempre hay que manipular la masa muy fría. Si se calienta la ponemos en la nevera.
  3. Cortamos en tiras a lo largo de unos 2 cm de ancho.
  4. Enrollamos la primera tira y cuando esté el cilindro lo seguimos con la siguiente tira. Así hasta ponerlas todas.
  5. Ponemos un aro metálico y guardamos en la nevera mientras precalentamos el horno a 180°.
  6. Pintamos con yema de huevo y horneamos hasta que esté dorado.
  7. Dejamos que se enfríe mientras hacemos la crema.
  8. Pelamos y picamos el melocotón y lo ponemos en una sartén con la nuez de mantequilla y la canela. Lo dejamos cocer unos 5 minutos.
  9. Reservamos 1 c.p. del melocotón y el resto lo trituramos. Reservamos.
  10. En un bol mezclamos las yemas, maicena y el azúcar con 2 c.s. de la leche total. El resto lo ponemos a calentar.
  11. Cuando la leche empiece a calentarse agregamos la mezcla de los huevos y el melocotón triturado.
  12. Seguimos removiendo continuamente la mezcla en el fuego hasta que espese.
  13. Sacamos la crema a un plato y filmamos a contacto. Cuando esté fría la ponemos en una manga pastelera.
  14. Cogemos la espiral de hojaldre y con un palillo ancho hacemos con cuidado un agujero moviéndolo un poco para que sea un poco ancho en el centro.
  15. Rellenamos con la crema. Con esta cantidad para la crema sobrará así que podéis guardarla para otras preparaciones.
  16. Derretimos chocolate negro al baño María. Cuando este tibio pero aún no sólido, napamos la parte superior de la espiral.
  17. Ponemos encima los trocitos de melocotón reservado y las almendras.
  18. Guardamos en la nevera para que se solidifique el chocolate. Y ya estaría.

As your experience and confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet and adapt your diet plan to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or even more components or is a bit basically zesty, you can make basic changes to attain this objective. In other words, start making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you don't need to learn them yet only if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a full guide to quick and also simple lunch recipes but its good food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Steps to Make Favorite Espiral de hojaldre relleno de crema de melocotón y chocolate. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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